Ergonomiskt avlastningsstöd som används i samband med behandling av ben- och fotåkommor

Vill du veta mer om Legpal?

Legpals Produkter

Legpal är ett CE-märkt ergonomiskt avlastningsstöd för behandlare och patienter, företrädesvis i samband med behandling av ben- och fotåkommor.

Legpal Original

Legpal Original är särskilt framtagen till hemsjukvårdens behov. Produkten har dock visats sig precis lika användbar på äldreboenden och inom flertalet andra områden.

Legpal Brits

Legpal Brits är speciellt framtagen för behandling av ben och fötter på brits och för sängliggande. Till följd av dess storlek och geniala enkelhet kan den förvaras under brits eller säng.

Legpal Lätt

Legpal Aluminium kom till på förfrågan av hemsjukvården och är en naturlig utveckling av originalet. Med en nära på halverad vikt är den ännu lättare att fälla ihop, förvara och transportera.

Legpal Väska

Väskan används till Legpal Original. Till Legpal Brits finns en särskilt anpassad väska.

Så fungerar Legpal

Benet placeras på dynan, som enkelt flyttas beroende på var på benet eller foten som behandlingen görs. Konstruktionen innebär bättre sikt även under det ben som behandlas och avståndet mellan glidskenan och dynan gör det möjligt att komma runt underben och fot för lindning.

Legpal bidrar till att:
Legpal kan användas:
Legpal’s produkter är idag ett etablerat och efterfrågat arbetshjälpmedel inom primärvård, hemsjukvård och äldrevård. för närvarande finns Legpal på plats i över 200 kommuner och regioner.

Legpal är enkel att använda. I manualen visar vi, steg för steg, hur du snabbt kommer igång med en behandling som blir bekvämare och skonsammare – både för dig själv och för din brukare/patient.

Ditt meddelande har skickats!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer så snart som möjligt.